انواع ال سی دی اصلی و کپی موبایل:
صفحه نمایش یا همان ال سی دی گوشی ها انواع مختلفی دارد که تعداد این تنوع به مدل و برند گوشی موبایل یا تبلت بستگی دارد. برای مثال برخی مدل های گوشی های سامسونگ دارای ۵ نوع lcd می باشند و برخی از مدلهای سامسونگ دارای ۴و برخی ۳ و برخی ۲ و تعدادی هم فقط یک نوع ال سی دی دارند. این تنوع در گوشی های آیفون سونی و … نیز وجود دارد.
حال ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که تفاوت این ال سی دی ها در چیست و چرا این همه تفاوت دارند.
در حالت کلی ال سی دی ها ۵ مدل می باشند که به شرح زیر هستند:
۱. ال سی دیsecondhand یا روکاری:

این مدل ال سی دی در گوشی های موبایل و تبلت ها بهترین مدل ممکن می باشند ال سی دی روکاری به این دلیل بهترین نوع ال سی دی میباشد که از روی خود گوشی موبایل یا تبلت باز شده است و کاملاً مطمئن است.
این مدل از صفحه نمایش ها فلت و السیدی اصلی است و تعویض نشده و کاملا فابریک می باشد.
۲. ال سی دی شرکتی:
ال سی دی شرکتی یا اصلی مدل دیگری از ال سی دی ها است. این نوع ال سی دی همان طور که از اسمش پیداست اصلی و ساخته خود شرکت می باشد و کیفیتی کاملاً مشابه ال سی دی خود گوشی موبایل یا تبلت را دارد و تفاوت آن با روکاری در این است که روکاری از خود گوشی باز شده است اما شرکتی توسط شرکت مد نظر به صورت جدا تولید و تهیه شده است.
۳.ال سی دی گلس تعویض یا glasschange:

ال سی دی روکاری J5 PRO
نوع دیگری از ال سی دی گوشی موبایل ها می توان به ال سی دی گلس تعویض اشاره کرد این نوع ال سی دی نیز در واقع اصلی میباشد و در بازار به عنوان ال سی دی اصلی شناخته می شود. زیرا ال سی دی و فلت های آن کاملا اصلی میباشند اما گلس آن یکبار تعویض شده است که این تعویض به دلایل مختلفی انجام می شود. اما کیفیت تصویر و تاچ تفاوتی با شرکتی ندارد و قیمت آن از مدل روکاری و شرکتی پایین تر است. البته لازم به ذکر است که برخی LCD های گلس تعویض، فلت تعویض نیز می باشند. برای اطلاع از تعویض فلت اینجا کلیک کنید.
۴.انواع ال سی دی ال سی دی آی سی(IC):
این ال سی دی از کیفیت پایین تری برخوردار است و به نوعی میتوان آن را ال سی دی کپی خواند. قیمت ال سی دی IC تقریباً نصف قیمت ال سی دی شرکتی می باشد.
ابن مدل صفحه نمایش به OLED نیز در بازار معروف است که در برخی مدل ها صفحه نمایش آن مقداری از نمونه اصلی آن کوچکتر است.
۵. و بالاخره نوع پنجم ال سی دی،ال سی دی تی اف تی(TFT):
این نوع ال سی دی بیشتر در مدل های سامسونگ مشاهده می شود. دلیل آن هم این است که صفحه نمایش گوشی های سامسونگ اکثرا ال ای دی (LED) میباشند که به اشتباه در بازار به آن ال سی دی میگویند. TFT صفحه نمایش از گوشی های سامسونگ می باشد که جنس آن در اصل ال سی دی (LCD) می باشد و ال ای دی نیست که کیفیت پایین تری نسبت به ال سی دی های شرکتی و گلس تعویض دارد از این نوع ال سی دی نیز به عنوان ال سی دی کپی در بازار و در بین مردم استفاده می شود.
ال سی دی های TFT انواع مختلفی دارد که به اسم های metal , oled2 , … وجود دارند که سطح کیفیت هر کدام متفاوت می باشد.
قابل توجه است که صفحه نمایش اصلی و اورجینال گوشی های آیفون تا مدل ۸PLUS و حتی SE2 2020 از نوع TFT می باشد و کپی نیستند. این قاعده برای اکثر گوشی های هوآوی و همچنین برخی مدل های جدید سامسونگ مانند A10 و A10S هم صدق می کند و اصلی می باشند.
ال سی دی OLED2:
این نوع از ال سی دی های سامسونگ که به تازگی وارد بازار شده است، کیفیت تصویر و تاچ بسیار بهتری نسبت به انواع قبلی TFT دارد که موجب محبوبیت این نوع شده است. قابل توجه است که ال سی دی های OLED2 از انواع دیگر باریک تر می باشد که به راحتی روی فریم نشسته و مشکلی ندارد.
قابل توجه است که به تمامی صفحه نمایش هایی که ال سی دی باشند، تی اف تی می گویند. در واقع تمامی صفحه نمایش های گوشی های آیفون تی اف تی هستند زیرا از نوع ال سی دی می باشند و مانند گوشی های سامسونگ ال ای دی نیستند البته در مدل های جدید گوشی های آیفون از صفحه نمایش های ال ای دی استفاده شده است.
گروه تخصصی avenger
Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.